Galerie foto | Cum arată Târgurile de Crăciun de la Craiova și Sibiu

Seara trecută, s-au deschis Târgurile de Crăciun de la Craiova și Sibiu.

Peste 100 de expozanți, 10-15 lei paharul de vin fiert, opt căsuțe în curtea Muzeului Brukenthal, plus o scenă cu DJ, o singură căsuță cu produse de post, multe dulciuri, jucării și căciuli. Acestea sunt principalele trăsături ale Târgului de Crăciun din Sibiu din 2023, care tocmai a fost inaugurat, transmite Turnul Sfatului. 

De-a lungul întregii perioade a târgului, vizitatorii se vor putea bucura de o selecție excepțională de expozanți și căsuțe care oferă cele mai frumoase cadouri și produse de sezon. De la suveniruri artizanale la delicii culinare, târgul este un loc perfect pentru a-ți începe cumpărăturile de Crăciun și pentru a descoperi lucruri speciale pentru cei dragi.

Tot seara trecută, s-a deschis Târgul de Crăciun din Craiova. Evenimentul a avut loc vineri seara, 17 noiembrie, în centrul municipiului. Târgul de Crăciun se desfășoară în perioada 17 noiembrie 2023 – 2 ianuarie 2024, în patru zone din municipiu – Centrul Vechi, Piaţa William Shakespeare, zona Doljana şi Piața Mihai Viteazul.

Evenimentul craiovean a câștigat distincția de al treilea cel mai frumos târg din Europa anului 2022, potrivit unui clasament întocmit de site-ul europeanbestdestinations, arată hotnews.

Galerie foto








Vizualizări: 1,369

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: